POGOJI POSLOVANJA
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Lomas, d.o.o., Kardeljeva ploščad 11 a, 1000 Ljubljana. Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine Mentes so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje Lomas, d.o.o. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v Spletni trgovini Mentes
.
Podjetje Lomas in kupec urejata medsebojne obveznosti pri nakupih prek spletne trgovine Mentes s temi splošnimi pogoji. Vsak uporabnik spletne trgovine Mentes ima uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku, ki ga dobi prek elektronske pošte. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.
 
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje Spletne trgovine Mentes, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Pridržujemo si pravico do sprememb cen. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Mentes in se lahko razlikujejo od cen pri ostalih prodajalcih. Kljub prizadevnju čim večje ažurnosti in točnosti, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.