PLAČILO PO PREDRAČUNU
V primeru, da izberete plačilo po predračunu vas prosimo, da v roku treh dni nakažete skupni znesek naročila na transakcijski račun SI56 3300 0000 4320 662. Pri plačilu po predračunu, bomo z izvedbo naročila počakali do prejetja obvestila o izvršenem plačilu.
 
PLAČILO PO POVZETJU
Naročeno blago plačate dostavljavcu, ko ga dostavi na željen naslov. Pri plačilu po povzetju se dodatno zaračuna še provizija za prenos kupnine.
 
 
DOSTAVA
Blago dostavlja hitra pošta DPD. Strošek dostave za naročila manjša od 70€ je 3,50€+ddv. Pri naročilih v znesku nad 70€ je strošek dostave brezplačen. Dobavni rok začne teči na dan prejema potrdila o plačilu (v primeru plačila po predračunu) oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo "V obdelavi" (v primeru plačila po povzetju). Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že naslednji delovni dan po prejetem naročilu oz. plačilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o nameravanem roku dostave. 
Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo.
 
OSEBNI PREVZEM
V primeru plačila po predračunu, lahko blago osebno prevzamete na sedežu podjetja: LOMAS d.o.o., Kardeljeva ploščad 11A, Ljubljana. Dobavni rok začne teči na dan prejema potrdila o plačilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili, kdaj lahko blago prevzamete.